Despre Noi & Uleiurile Esentiale

Misiunea noastra este sa ajutam si sa invatam oamenii sa foloseasca solutii si remedii naturale pe baza de uleiuri esentiale cu inalt grad terapeutic (doTERRA). Iti vom prezenta produsele doTERRA si modurile de utilizare in siguranta, retete testate, povesti de success si in acelasi timp te invatam ce trebuie sa faci pentru a te bucura si tu de puterea uleiurilor esentiale terapeutice.

Dar inainte de toate… Ce sunt Uleiurile Esentiale?
Uleiurile esentiale sunt substante volatile extrase din plante (radacini, frunze, scoarta sau tulpini de copaci, flori, seminte). Atunci cand mirosim un trandafir sau strangem in mana o frunza de menta de fapt simtit uleiul esential.

In natura uleiurile esentiale sunt de fapt sistemul de aparare al plantelor impotriva daunatorilor si parazitilor: sistemul imunitar al plantei.

Uleiurile esentiale doTERRA sunt extrem de concentrate si pure. Fiecare ulei esential contine pana la 300 de constituenti chimici naturali iar concentratia anumitor constituenti da potenta fiecarui ulei in parte.

Stiati ca?….
Uleiul de Tamaie (Frankinscence) de la doTERRA are 3 specii in componenta lui iar pentru ca acesta sa fie cu adevarat terapeutic a-pinene trebuie sa se regaseasca in proportie <75%?
…1 picatura de ulei esential de menta are puterea a 27 cesti de ceai de menta?

Daca doresti sa afli mai multe informatii te invitam sa-ti lasi datele in formularul de mai jos: